Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Landmåler Ruud As ble etablert 2005. Før det var virksomheten et enkeltmannsforetak etablert i 1984.

Foretaket har sentral godkjenning i tiltaksklasse III på UTF, og tiltaksklasse II på PRO.

Vi er en familiebedrift med 3 årsverk lokalisert i Skiptvet og Trøgstad. Vår kjernevirksomhet er oppmåling knyttet til bygg og anlegg. Våre største oppdragsgivere er rådgivende konsulenter, arkitekter og lokale entreprenører. Vårt primære arbeidsområde er Østfold og Akershus, men vi har oppdrag over hele landet.

Med ny teknologi egnet til å skaffe godt underlag for prosjektering og AsBuilt dokumentasjon til våre kunder har vi spesialisert oss i bakkebasert laserscanning og dronefotogrammetri. Nylig har vi også tilbudt 3d printede modeller av bygg og terreng for enklere kommunikasjon mellom arkitekter/entreprenører og sluttbrukere.

Landmåler Ruud as sin misjon er å støtte kundene våre med riktige tjenester til riktig tid. Vi er kjent for å levere god kundeservice og være en gripbar ressurs når uventede situasjoner oppstår på prosjekter rundtom Østlandet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn